Is het al zo ver...?!

Hallo allemaal,

Op het moment heb ik het ontzettend druk met (het proberen van) het halen van mijn tentamens. Na maandag heb ik de laatste tentamenweek gehad en in diezelfde week vertrek ik naar Cebu.. super!

Ik heb in de tussentijd een mailtje van mijn vrijwilligerscoördinator gehad, Josephine. Zij zit in de Filipijnen en zal mij zaterdag als ik aankom op Cebu ophalen. Fijn, want na zo een lange vlucht die ik al in mijn eentje moet zien te overleven kan wat hulp om bij mijn hotel te komen in zo een vreemd land voor mij geen kwaad!

Ik moet wel zeggen dat ik het moeilijk vind om me te concentreren op mijn tentamens, met zo een avontuur in het vooruitzicht. Als ik dan ook even pauze neem, zit ik meteen vanalles op te zoeken over de Filipijnen. Zo las ik vandaag dat Cebu een van Azië's beste scuba-iving plekken is! Er werd aangeraden om eens te gaan zwemmen met walvishaaien, om te duiken, een jungle boottocht te maken en om te klimmen naast watervallen. Zie je me al gaan? Hoewel dit natuurlijk als een droom klinkt, moet ik wel bekennen dat ik een ontzettende angst voor vissen heb (ja, belachelijk hè?). Maar ik heb bedacht om in de Filipijnen de confrontatie met de zee aan te gaan. Dus als jullie benieuwd zijn hoe dat af gaat lopen, zou ik zeker mijn blog in de gaten houden. :)

Ik heb ook nog gevraagd of ik eventueel lessen zou moeten voorbereiden voor de kinderen daar. Ik kreeg daarop het antwoord dat wij de zondag voordat het project begint, dus 29 mei, met alle vrijwilligers die er op dat moment bijeen komen om het verloop van het project te bespreken. Ik ben ontzettend benieuwd wat ik straks allemaal mag doen en misschien nog wel meer hoe ik dat allemaal ga doen. Ik heb er in ieder geval super veel zin in en kan niet wachten tot dat ik in het vliegtuig mag stappen! Of beter gezegd, wanneer ik het vliegtuig uit mag stappen in Cebu. :)

Ik ga nog even mijn tentamens knallen en dan zien jullie binnenkort weer een berichtje van mij verschijnen!

Oh ja, de donaties blijven maar komen. Echt ongelooflijk, ik had niet verwacht dat zoveel mensen een bijdrage zouden leveren! Mijn dank is ontzettend groot en ik waardeer het enorm.

Familie van Bavel
Patiënten van tandartsenpraktijk Christiaansen: afgelopen twee weken al 30 euro. Super!

Ciao! xx

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

jeannette

Lieve amy. Wat superleuk om je zo enthousiast te zien. Bij mij als moeder slaan de kriebels toe. Ik gun het je zo en ben echt megatrots op je maar mn moederhart zal blij zijn als ik je weer veilig in mn armen kan sluiten. Ga vooral genieten daar en ik weet zeker dat de kinderen daar dolblij worden van jou aanwezigheid. Het weekend gaan we samen de laatste spullen halen en dan na je tentamens gaan we echt aftellen succes mop love you.

Amy Verheijen

Name: Amy Verheijen
Leeftijd: 22

Was vrijwilliger bij Prime Center Foundation van 30 mei 2016 tot 17 jun 2016

Over mij:

Eerstejaars Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde aan de Radboud Universiteit van Nijmegen